Over ons

Het merk Zetla is uitgevonden om het assortiment rookaccessoires te verrijken. Biedt voorgedraaide joint cones, vloeitjes, filtertips en nog veel meer. We garanderen de productkwaliteit door controle toe te voegen, zodat al onze producten in perfecte staat aankomen. Onze producten zijn gemaakt van Frans papier van topkwaliteit in Indonesië, en sommige worden rechtstreeks in Nederland geproduceerd .


Values

Waarden De belangrijkste pijlers die onze waarden bepalen zijn:

Zorg voor het milieu

Zorg ervoor dat onze producenten milieuvriendelijk zijn en zorgen voor de ecologische voetafdruk

Innovatie

Gebruik maken van de nieuwste technieken om innovatieve productoplossingen te bieden en vertragingen te minimaliseren en verspilling te verminderen in productieproces

Klantervaringen

Luisteren is cruciaal en daarom geven we om de mening van onze klanten om persoonlijke aandacht te bieden

Samenwerking

Samenwerken met winkels, smartshops en dergelijke om ervoor te zorgen dat onze producten overal en altijd gemakkelijk te koop zijn. .


Hoe worden onze producten gemaakt?

Een paar woorden over onze voorgerolde kegels...

Ontdek alle voorgerolde kegels

Een paar woorden over onze vloeipapier...

Ontdek alle vloeipapier

Een paar woorden over onze filtertips...

Ontdek alle filtertips

Een paar woorden over onze Joint Tubes...

Ontdek alle Joint Tubes

Missie

Biedt producten van topkwaliteit om aan de verschillende verwachtingen van de klant te voldoen. Ook tegen de meest redelijke en betaalbare prijs. Roken met kwaliteit, dat is waar we voor staan.


Visie

Drijf om het bewustzijn te vergroten om het meest wereldwijd bekende merk rookaccessoires. Help anderen verder de voordelen te begrijpen van innovatieve en creatieve producten die leiden tot plezierige rookervaringen.


Geniet van het leven!